První výhled na nový Volkswagen Polo

První výhled na nový Volkswagen Polo / Foto zdroj: Porsche Česká republika s.r.o.

logo Volkswagen

•  Světová premiéra šesté generace modelové řady Polo se uskuteční v pátek v Berlíně
•  Nová generace zaujme charismatickým designem, větším interiérem a četnými technickými novinkami

Už jen několik dnů zbývá do představení nového modelu Volkswagen Polo, které se uskuteční tento pátek, 16. června 2017, v Berlíně.

 

Nová generace bestselleru je větší, prostornější a komfortnější. Po obchodní stránce naváže na úspěšný příběh kompaktního modelu značky Volkswagen, který má na svém kontě více než 14 milionů prodaných vozů.
První výhled na nový Volkswagen Polo / Foto zdroj: Porsche Česká republika s.r.o. První výhled na nový Volkswagen Polo / Foto zdroj: Porsche Česká republika s.r.o.

Nové Polo¹ je sebevědomé, sportovní a emocionální až do nejmenších detailů.

Klaus Bischoff, šéfdesignér značky Volkswagen, k tomu vysvětluje: „Tento Volkswagen dává okamžitě najevo, že zůstává originálem své třídy a že je zároveň zcela nově koncipovanou generací. Je to Polo, které je díky svému expresivnímu designu sportovnější a srozumitelnější a i v rámci nabídky naší značky si zachovává naprosto svébytné postavení. Je to automobil, který dokonale zapadá do naší doby po vizuální i technické stránce.“

¹ Prodej tohoto vozidla nebyl dosud zahájen. Není homologováno k provozu na veřejných komunikacích, a nepodléhá proto směrnici 1999/94/ES.

/Tisková zpráva, Porsche Česká republika s.r.o., David Valenta, www.volkswagen.cz/