10 let klubu BestDrive.

logo-bestdrive

 

Klub BestDrive = „klub loajálních zákazníků“ byl spuštěn v roce 2007, jak v České tak i Slovenské republice.

 

Vznikl za účelem co nejlépe poznat své klienty. Znát je jménem, vědět, jakým vozem a jak často do servisů jezdí, dokázat je cíleně oslovit nabídkou relevantní právě pro jejich vůz, dle hesla „Vy jezdíte, my se staráme“.

Od roku 2007 počet členů výrazně narostl. Zatímco v prvním roce do něj patřilo kolem 2500 zákazníků, v roce 2017 již více jak 140 000 v ČR a 50 000 v SR. Jeho existenci lze určitě hodnotit pozitivně, protože více jak stovka tisíc klientů prošla servisy a svěřilo síti svá data, aby jim mohli dál aktivně nabízet nejvhodnější služby a starat se o jejich vůz.

Servisní síť BestDrive připravuje v průběhu roku kampaně, ve kterých nabízí nejvýhodnější podmínky právě pro členy klubu. Stejně tak svým zákazníkům nabízí v České republice celou řadu výhod i na svém eshopu bestdrive.cz – od atraktivních cen zboží a služeb až třeba po možnost se objednat na přezutí pneumatik online. Vše z pohodlí svého domova.

V současné době se využívá řada způsobů, jak účelně oslovit členy Klubu BestDrive a nabídnout jim potřebné služby

Efektivní cestou je zasílání nabídky servisních služeb na jejich poštovní adresu, avšak větší procento zákazníků poskytlo síti i své mobilní telefonní číslo, takže je oslovováno více jak čtyřikrát do roka SMS se servisní nabídkou. Nejpočetnější skupinu tvoří členové klubu, kteří dostávají informace prostřednictvím elektronické pošty – více jak polovina klientů dostává téměř každý měsíc atraktivní e-mail s nabídkou nejrůznějších akčních služeb a zboží.

10 let klubu BestDrive / Foto zdroj: ContiTrade Services s.r.o.
10 let klubu BestDrive / Foto zdroj: ContiTrade Services s.r.o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Během letošních oslav připravila síť BestDrive pro své zákazníky soutěž „Oslavte s námi 10 let klubu“ na svém facebookovém profilu. Tato soutěž běží do 31. 10. a probíhá ve 4 soutěžních kolech. Zákazníci mají možnost soutěžit o hodnotné ceny, jako jsou poukazy na nákup pneumatik, poukazy na přezutí, uskladnění pneumatik a další.

Aby oslavy nebyly jen o soutěži, připravuje síť ‘BestDrive’ také výhodné vouchery na služby, které získají jejich nejloajálnější zákazníci. Vše v duchu – Věrnost se vyplácí!

BestDrive je největší síť pneuservisů a autoservisů v České republice a na Slovensku. Provozovatelem sítě je v České republice ContiTrade Services s. r. o., na Slovensku ContiTrade Slovakia s.r.o., obě společnosti patří do koncernu Continental. Jednotný koncept servisní sítě ‘BestDrive’ se 194 pobočkami umožňuje pokrýt nabídkou profesionálních pneuservisních a autoservisních služeb území obou států. Komplexní nabídku zboží a služeb mohou využívat i zákazníci preferující online objednávání z pohodlí domova přes www.bestdrive.cz nebo www.bestdrive.sk. Jako největší poskytovatel komplexní služby motoristům se servisy BestDrive snaží nadstandardním způsobem naplňovat očekávání svých zákazníků v duchu firemního motta: Vy jezdíte, my se staráme.

 

/Tisková zpráva – zdroj & fotografie, ContiTrade Services s.r.o., Objízdná 1628, 765 02 Otrokovice, Česká republika, http://www.bestdrive.cz/