Geis připomíná chodcům, jak zvýšit bezpečnost v silničním provozu.

Geis připomíná chodcům, jak zvýšit bezpečnost v silničním provozu. / Foto zdroj: Geis

logo GEIS

 

Skupina Geis, poskytovatel komplexních přepravních a logistických služeb, podpoří na Slovensku preventivní akci zaměřenou na bezpečnost silničního provozu. Chodcům rozdá 4 000 reflexních pásek.

 

Geis tak navazuje na úspěšný projekt „Nás nepřehlédnete“, ve kterém předal na přelomu loňského a letošního roku vybraným mateřským školkám v České republice 2 000 reflexních vest.

Během preventivní akce slovenské policie, která proběhne 31.10. 2017, bude rozdáno 4 000 reflexních pásek. Cílem akce je upozornit na nutnost nošení reflexních prvků, a to nejen při snížené viditelnosti.

„Je třeba si uvědomit, že vidět a být viděn je velmi důležité pro všechny účastníky silničního provozu. Pevně věříme, že zvyšování povědomí o významu nošení reflexních prvků přispívá k celkovému zvýšení bezpečnosti a skupina Geis, která poskytuje také přepravní služby, bude v těchto aktivitách pokračovat,“ řekl Daniel Knaisl, jednatel skupiny Geis.

O skupině Geis

Skupina Geis má hlavní sídlo v německém Bad Neustadtu. Od svého založení v roce 1948 se neustále rozvíjí. Holding, který řídí přímo majitelé, je dnes globálním poskytovatelem komplexních logistických služeb. Zaměstnává kolem 6 200 lidí a v roce 2016 vygeneroval obrat 812 milionů EUR.

Do holdingu patří společnosti v Německu, Švýcarsku, Lucembursku, Rakousku, Polsku, České republice a na Slovensku. Hlavní oblasti podnikání skupiny Geis jsou Road Services (balíkové / paletové / kusové / celovozové přepravy), Logistics Services (kontraktní logistika, výroba obalů) a Air+Sea Services (letecké a námořní přepravy, speciální projekty přeprav).

V České republice patří do skupiny Geis firmy Geis CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., Geis CZ Air+Sea s.r.o., Geis Solution CZ s.r.o. a Spedition Feico, spol. s r.o. Na Slovensku je to Geis SK s.r.o. a Geis Parcel SK s.r.o. Česko-slovenská část skupiny zajišťuje komplexní logistické služby, a to od balíkových přeprav přes kusové, paletové a celovozové přepravy, letecké a námořní přepravy, skladovou logistiku včetně vývoje a výroby obalů až po sofistikované logistické projekty. Zaměstnává téměř 1600 pracovníků na 32 pobočkách a v roce 2016 dosáhla obratu více než 5 miliard Kč.

/Tisková zpráva & foto zdroj: Geis CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., Eva Děkanová, manažerka marketingu, eva.dekanova@geis.cz, Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, www.geis-group.cz/