Nabídka ojetých vozidel Renault Trucks nyní online

Nabídka ojetých vozidel Renault Trucks nyní online / Foto zdroj: Volvo Group Czech Republic, s.r.o.

logo Renault

Značka Renault Trucks spouští nový webový portál zaměřený na nabídku svých ojetých vozidel k prodeji na evropském trhu.

 

V současné době slouží tento digitální nástroj především k prezentaci ojetých vozidel, nicméně do roku 2020 by se měl stát skutečným online obchodem.

 

Renault Trucks od nynějška nabízí zákazníkům nový webový portál www.used-renault-trucks.com s nabídkou svých ojetých vozidel. Dopravci si tak mohou vybrat své budoucí ojeté vozidlo Renault Trucks podle předem stanovených kritérií, jakými jsou například: konfigurace vozidla, cena nebo počet najetých km. Každý model je na stránkách prezentován společně s produktovou dokumentací, informací o místě, kde se nachází a také s kontaktem na příslušné prodejní místo Renault Trucks, které jej nabízí.

Dopravní společnosti mohou vybírat také z nejnovější nabídky ojetých vozidel s označením Renault Trucks Selection. Tato nabídka zahrnuje ojetá vozidla, která byla zkontrolována, připravena a certifikována odborníky Renault Trucks, společně s nabídkou služeb přizpůsobených na míru potřebám a oboru podnikání zákazníka.

Nabídka nové řady ojetých vozidel Renault Trucks X-Road je na stránkách rovněž k dispozici. Vozidla nesoucí toto označení prochází renovací v dílnách pro ojetá vozidla v továrně Renault Trucks v Bourg-en-Bresse za použití nejmodernějších výrobních postupů, které jim zaručují vysokou kvalitu a robustnost.

Všechna ojetá vozidla, která jsou k dispozici na portálu Used Trucks byla podrobena přísné technické kontrole a kontrole kvality realizované odborníky Renault Trucks a jsou vybavena originálními náhradními díly podle norem výrobce.

Vozidla prezentovaná na portálu Used Trucks prodává výhradně autorizovaná obchodní síť Renault Trucks. Všechny nabízené modely mohou využívat nonstop asistenční služby 24/7 a know-how více jak 1 500 obchodních a servisních míst Renault Trucks po celém světě.

/Tisková zpráva, Volvo Group Czech Republic, s.r.o., Obchodní 109, 251 01 Čestlice, www.renault-trucks.cz, Tereza Porubová/