První Scania XT pro svoz komunálního odpadu bude jezdit na Vysočině

scania logo

 

Scania XT je řada odolných nákladních vozidel pro náročné aplikace.

 

I proto si ji vybraly Služby města Jihlavy pro svoz komunálního odpadu na Vysočině.

První Scania XT pro svoz komunálního odpadu bude jezdit na Vysočině / Foto zdroj: Scania Czech Republic, s.r.o.

‘Scania XT’ v provedení 6×6 s třináctilitrovým šestiválcovým motorem o výkonu 410 koní je ideálním vozidlem pro svoz komunálního odpadu v Kraji Vysočina. „Díky zvýšenému podvozku a třem poháněným nápravám je toto vozidlo schopné jízdy v náročném terénu na Vysočině a to bez ohledu na počasí, které zde dokáže řidiče řádně potrápit,“ vyjmenovává přednosti Jaroslav Bezděkovský, prodejce speciálních vozidel Scania.

První Scania XT pro svoz komunálního odpadu bude jezdit na Vysočině / Foto zdroj: Scania Czech Republic, s.r.o.Nová Scania XT bude sloužit pro SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o.

První Scania XT pro svoz komunálního odpadu bude jezdit na Vysočině / Foto zdroj: Scania Czech Republic, s.r.o.„V naší společnosti už máme dvě Scanie minulé generace a slouží k naší maximální spokojenosti. Nikdy jsme s nimi neměli jediný problém,“ říká Robert Hanzal. Vedoucí divize odpadů společnosti SMJ pak dodává: „Jedním z důvodů pro pořízení dalšího vozidla značky Scania byla také výborná zkušenost se servisem. Cokoliv jsme potřebovali, vždy nám v jihlavském servisu Scania vyšli vstříc. Navíc tato nová řada XT nabízí vynikající jízdní vlastnosti, je pohodlná a věřím, že se osvědčí i v našem náročném provozu.“

„Jsme rádi, že u SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. jsou s našimi vozidly a servisem spokojení. Věřím, že tomu tak bude i s naším novým modelem řady XT a brzy k němu přibydou další,“ dodává Bezděkovský.

První Scania XT pro svoz komunálního odpadu bude jezdit na Vysočině / Foto zdroj: Scania Czech Republic, s.r.o. První Scania XT pro svoz komunálního odpadu bude jezdit na Vysočině / Foto zdroj: Scania Czech Republic, s.r.o.

 

/Tisková zpráva, Viktor Tamayo, PR and Communication Coordinator. *Scania Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švédské firmy ‘Scania CV AB’. /