Zaměstnanci skupiny Geis podporují projekt Vodící pes

Šek pro projekt vodící pes za zaměstnaneckou iniciativu skupiny Geis „Naše Světluška“ předaly Eva Książczak a Eva Děkanová (na fotografii zleva)

logo GEIS

 

 

Zaměstnanecká iniciativa logistické skupiny Geis s názvem „Naše Světluška“ předala již popáté neziskové organizaci Vodící pes šek v hodnotě 50 000 Kč.

 

Vybrané finanční prostředky zaměstnanecké sbírky zajistí první rok života a přípravy štěněti labradorského retrievera. To bude po absolvování výcviku pracovat pro konkrétního zrakově postiženého člověka.

Letošním pátým přírůstkem je kříženec zlatého a labradorského retrievera nesoucí jméno Geis. Toho má na fotografii v náručí Lenka Pláteníková z neziskové organizace Vodící pes.

Šek za zaměstnaneckou iniciativu skupiny Geis „Naše Světluška“ předaly Eva Książczak a Eva Děkanová (na fotografii zleva).

 

O skupině Geis

Skupina Geis má hlavní sídlo v německém Bad Neustadtu. Od svého založení v roce 1948 se neustále rozvíjí. Holding, který řídí přímo majitelé, je dnes globálním poskytovatelem komplexních logistických služeb. Zaměstnává okolo 6 300 lidí a v roce 2015 vygeneroval obrat 986,1 milionů EUR. Do holdingu patří společnosti v Německu, Švýcarsku, Lucembursku, Rakousku, Polsku, České republice a na Slovensku.

Hlavní oblasti podnikání skupiny Geis jsou Road (balíkové/paletové/kusové/celovozové přepravy). Logistics (skladová logistika, výroba obalů) a Air+Sea (letecké a námořní přepravy, speciální projekty přeprav).

V České republice patří do skupiny Geis firmy Geis CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., Geis CZ Air+Sea s.r.o., a Spedition Feico, spol. s r.o.

Na Slovensku je to Geis SK s.r.o. a Geis Parcel SK s.r.o. Česko-slovenská část skupiny zajišťuje komplexní logistické služby. A to od balíkových přeprav přes kusové, paletové a celovozové přepravy, letecké a námořní přepravy, skladovou logistiku včetně vývoje a výroby obalů až po sofistikované logistické projekty. Zaměstnává více než 1300 pracovníků na 30 pobočkách a specializovaných logistických pracovištích a v roce 2015 dosáhla obratu téměř 4,5 miliardy Kč.

/Tisková zpráva 10.11.2016, Geis CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., eva.dekanova@geis.cz, Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, www.geis-group.cz/