DAKAR 2017 je minulostí…

DAKAR 2017 - Aleš Loprais - 7. místo / Foto: BUGGYRA Media

loprais-team

 

 

DAKAR 2017 – BUENOS AIRES – Zdravíme všechny fanoušky našeho týmu. Jsem rád, že jsme udrželi nervy na uzdě a v klidu poslední etapu dojeli do konce.

 

Sice emoce u některých týmů gradovaly i v té dvanácté krátké etapě, ale to už je zbytečné. Hlásíme, že teď už nás čeká jen slavnostní rampa v Buenos Aires, potom poslední přenocování v bivaku a v neděli balení a převoz techniky do přístavu. Na závěr už jen trochu úmorná cesta letadly domů, kam už se neskutečně těšíme.

 

DAKAR 2017 - Aleš Loprais - 7. místo / Foto: BUGGYRA Media DAKAR 2017 - Aleš Loprais - 7. místo / Foto: BUGGYRA Media DAKAR 2017 - Aleš Loprais - 7. místo / Foto: BUGGYRA Media

Na to, co nás potkalo při letošní rally za technické problémy, jsme s výsledkem nadmíru spokojeni. Postup ze 14. místa na celkově 7. místo je pro nás nádherná satisfakce.

Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za projevenou podporu, za spoustu sms zpráv, emailů i různých komentářů. Všechno čteme, ale ne na vše jsme stihli reagovat. Pokusíme se to napravit.

Děkujeme také rodině a mým hlavním partnerům, kterými jsou InstaForex, Budweiser Budvar, Go4Games, Chládek a Tintěra, Interflon a také celému týmu Tatra Buggyra za možnost účastnit se tohoto nepopsatelného dobrodružství.

Sledujte dál naše stránky, budeme se snažit vás průběžně informovat o akcích a dalších plánech našeho týmu.

Díky moc a naposledy letos z Dakaru 2017 v Buenos Aires zdraví Váš Aleš Loprais.

 

Výsledky 12. etapy

DAKAR 2017 - Výsledky 12. etapy

 

Konečné pořadí DAKAR 2017

DAKAR 2017 - Konečné pořadí po 12. etapách

DAKAR 2017 - Aleš Loprais - 7. místo / Foto: BUGGYRA Media DAKAR 2017 - Aleš Loprais - 7. místo / Foto: BUGGYRA Media

 

/Tisková zpráva, 15.1.2017, ALEŠ LOPRAIS DAKAR LIVE, E: dakar@loprais.cz, www.loprais.cz/