Nechte se okouzlit

Nechte se okouzlit - světová premiéra Nissanu LEAF / Foto zdroj: NISSAN

LOGO NISSAN

 

Nový Nissan LEAF bude představen 6. září 2017 v Japonsku.

 

LEAF nové generace bude nabitý nejvyspělejšími technologiemi, okouzlí vaše smysly a změní měřítka v segmentu elektromobilů.

Nový Nissan LEAF – ikona vize Inteligentní mobility Nissan, nabízí jakožto 100% elektromobil a vůz s nulovými emisemi tichý a osvěžující zážitek z jízdy. S technologiemi Inteligentní mobility Nissan máte za volantem větší jistotu – lepší výhled a lepší představu o tom, co se děje kolem vozu. Luxusní interiér, navržený přesně pro váš vkus, nabízí ještě více pohodlí.

Uvedením Nissanu ‘LEAF’ na trh, světově prvního sériově vyráběného elektromobilu, se společnost Nissan stala průkopníkem elektromobility. Nissan ‘LEAF’, kterého se celosvětově prodalo již více než 280 000 kusů*, je stále nejprodávanějším elektromobilem na světě.

Světová premiéra nového Nissanu LEAF se uskuteční 6. září 2017 v Japonsku a představení tohoto modelu vám zprostředkujeme v živém přenosu na internetu. Přihlaste se k odběru našeho kanálu Nissan Global na YouTube nebo nás sledujte na @Nissanmotor

Chcete-li mít nejnovější informace, sledujte hashtag #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld.

Další informace o produktech a službách společnosti Nissan Motor Co., Ltd. a našem úsilí o udržitelnou mobilitu najdete na webu Nissan-Global.com. Sledujte nás na sítích Facebook, Instagram, Twitter a LinkedIn a podívejte se na naše nová videa na YouTube.

*Kumulativní čísla prodeje od prosince 2010 do července 2017.

/Tisková zpráva, Nissan Motor Co., Ltd, Public Relations, http://newsroom.nissan-europe.com/cz/cs-cz /